ŠPEKULACIJE

Srpski novinar unosi nemir kod hrvatskog izbornika!

22.05.2015 u 16:56

Bionic
Reading

Velimir Perasović, novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, sve se češće spominje kao novi trener zagrebačke Cedevite. S obzirom da Jasmin Repeša ima ugovor za još sljedeću sezonu ova vijest poprilično je zbunjujuća…

Naime, bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša ugovorom je vezan za Cedevitu do kraja sljedeće sezone (navodno je ugovor težak milijun eura za tri sezone, op.a.), u košarkaškim krugovima sve se češće spominje kako se ove sezone više neće vraćati na klupu.

Podsjetimo, Repeša je nedavno nakon nove kratke bolesti, koja ga je prikovala za krevet, tražio od čelnika kluba odmor te je otišao u Dubrovnik gdje ima stan u elitnoj četvrti Lapad. Navodno je tražio samo 'kratki time-out kako bi se psihički odmorio', ali kako doznajemo ipak se ove sezone neće vraćati na klupu. Zasad je sve oko Repeše obavijeno velom tajne, a detalj s Perasovićem svakako je mnoge zbunio.

Naime, ispred branitelja titule Cedevite ostalo je još doigravanje za prvaka Hrvatske. U polufinalu ih čeka KK Zagreb, a u finalu pobjednik para Cibona - Zadar. U odsustvu Repeše momčad je vodio njegov prvi pomoćnik Veljko Mršić, a usprkos tome što je dosad sjajno obavio svoj posao očito je nekome odgovaralo da pusti vijest kako čelni ljudi Cedevite razmišljaju o Perasoviću.

Vijest je došla iz Srbije preko novinara portala Eurobasket.com Uroša Bajovića koji se poziva na izvore u Zagrebu. Je li mu tu povjerljivu informaciju 'šapnuo' najpoznatiji srbijanski menadžer ili netko drugi u cijeloj priči je najmanje važno. Perasović ovih dana ionako ima drugog posla jer privodi kraju detalje oko početka priprema za Eurobasket koje započinju 10. srpnja.

Mi iz krugova bliskih hrvatskom izborniku saznajemo da tu nema istine...