POTPIS UGOVORA

Stanišić nakon razočarenja s Vatrenima ipak ima razloga za sreću i zadovoljstvo

27.06.2024 u 17:23

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić, koji je na Euro stigao s dva velika trofeja osvojenima u dresu Bayera, sigurno je razočaran ispadanjem Vatrenih s turnira. No, sada se Bayern, njegov matični klub, potrudio da bude bolje volje

Prošlu sezonu Stanišić je igrao u Bayeru i osvojio dva velika trofeja, prvi naslov prvaka za Apotekare, te njemački kup.

Ali do tih je uspjeha stigao kao igrač Bayerna, koji je shvatio kakvu je grešku napravio pustivši hrvatskog reprezentativca na posudbu.

Međutim, Bavarci su naučili školu, te su sada Stanišiću ponudili novi ugovor, koji traje do 2029. godine, a kojeg je igrač i potpisao.

'Zadovoljan sam što sam potpisao novi ugovor u mom klubu, Bayernu. Navijač sam ovog kluba od kad znam za sebe. Zahvalan sam Leverkusenu, jer sam tamo mnogo naučio, na terenu i izvan njega. Igrao sam u mnogim utakmicama, pokazao sam što mogu i ušao sam u pravi ritam', izjavio je hrvatski branič.

Stanišić je u Bayern došao u siječnju 2017. iz SC Fuerstenfeldbrucka te bio pridružen momčadi igrača do 17 godina. Dogurao je i do prve momčadi u kojoj je sakupio 41 nastup u svim natjecanjima i postigao jedan pogodak. Bio je prvak s prvom momčadi Bayerna, ali je i s B momčadi 2020. osvojio naslov prvaka treće lige.

Stanišić je s hrvatskom reprezentacijom osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2022., došao do finala Lige nacija prošle godine, da bi na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj završio nastup već u grupnoj fazi.

'Stani zna što je u Bayernu važno. Dokazao se na najvišoj razini u Leverkusenu i u hrvatskoj reprezentaciji pa se veselimo nadolazećim godinama s njim u sastavu', izjavio je u priopćenju član Upravnog odbora Bayerna Max Eberl.

sve osim nogometa

Učitavanje...