PREPUN EMOCIJA

Stipe Drviš odgovorio na optužbe o ismijavanju

14.03.2014 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon što ga je dio medija prozvao zbog navodnog ismijavanja mentalno oboljele osobe, bivši se boksački as Stipe Drviš obratio onima koji su od ovog video uratka napravili priču

Makaranin s pulskom adresom Stipe Drviš, bivši boksački as i interkontinetalni prvak svijeta, putem svojeg Facebook profila odgovorio je medijima koji su jedan njegov video-uradak proglasili neprimjerenim, a prenosimo i dio njegova odgovora.

'Pozdrav svima. Moram se osvrnuti na pisanje pojedinih medija i portala o mom posljednjem učitanom videu u kojem me prozivaju da ismijavam 'po njima očigledno' (znači njihova procjena) mentalno bolesnu osobu.

STIPE DRVIŠ
Tog momka poznajem 20-ak godina i radi se o fakultetsko obrazovanoj osobi, a ne o mentalnom bolesniku.
Svi koji me poznaju znaju da se s takvim stvarima nikad ne bih zezao, a još manje nekog takvog (ili bilo koga) ismijavao. Kroz život sam stjecajem okolnosti imao par prijatelja koji su bili zdravstveno hendikepirani i uvijek sam im pomagao na razne načine, a i više puta sam posjećivao domove i ustanove sve u namjeri da tim osobama pomognem (što mogu potvrditi i ustanove), uvijek imajući respekta.

Vratimo se momku koji je na snimci. Tog momka poznajem 20-ak godina i radi se o fakultetsko obrazovanoj osobi, a ne o mentalnom bolesniku (kao što su to gospoda koja pišu to u svojim tekstovima za njega). Tisuću puta smo se družili i smijali 'bombama' koje je izgovarao na moj račun i na račun naše ekipe s kojom smo se družili.

Uglavnom uvijek je bilo pozitivno druženje i to mogu potvrditi svi naši prijatelji. Nikada nikoga ne ismijavam, a ako je zezanje s prijateljima ismijavanje i vrijeđanje nekoga, onda ne znam tko to ne radi. Ako se netko i osjeća uvrijeđenim, onda moram reći da to nije bila moja namjera jer jednostavno nisam takav čovjek i uvijek ću se ispričati. Nije mi jasno samo kako nije sramota te takozvane novinare (na svu sreću su rijetki takvi) da pišu takve stvari i da sami procjenjuju nečije stanje (kakvo god). Ali kako kaže nasa legenda Mišo Kovač, 'to je taaaaaaaaako', napisao je Drviš.

A da je Stipe uistinu sklon takvim 'ekshibicijama' te da nema srama, potvrđuje i video uradak koji je snimio u vrijeme dok je s Mirkom Filipovićem odrađivao pripreme, u kojem se na sebi svojstven način našalio i sa sobom i s Cro-Copom

A kako su 'prolupali' Mirko Filipović i Stipe Drviš - pogledajte OVDJE