novi problemi ili?

Što se to događa u Real Madridu? Luka Modrić je izostavljen iz momčadi 'kraljeva' koja večeras igra utakmicu u Kupu kralja

05.01.2022 u 17:22

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida večeras od 21.30 sati igraju utakmicu Kupa kralja, a protivnik im je trećeligaš Alcoyano. Problem? Na popisu igrača koji su otputovali na utakmicu nema kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića

Navijače Real Madrida iznenadila je činjenica da je trener Carlo Ancelotti odlučio iz momčadi koja večeras u gostima igra utakmicu Kupa kralja (21.30 sati) protiv trećeligaša Alcoyana izostaviti kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića.

Iz Reala nisu objavili zašto je Modrić 'ispao' iz momčadi jer se Ancelotti odlučio na put povesti praktički sve zdrave i spremne, pa su tako za večerašnju utakmicu prijavljeni Toni Kroos i Casemiro, Modrićevi suigrači iz veznog reda 'kraljeva'.

Dio medija nagađa da se možda radi o nekoj lakšoj ozljedi, ali čini se da bi pravi razlog mogla biti odluka Ancelottija da Modrića odmori na ovom ne toliko zahtjevnom susretu protiv trećeligaša.

  • +11
Getafe - Real Madrid, španjolska liga, Primera, 2.1.2022. Izvor: EPA / Autor: RODRIGO JIMENEZ

Podsjetimo, Luka Modrić je gotovo dva tjedna pauzirao zbog zaraze koronavirusom, ali je igrao svih 90 minuta u iznenađujućem 1:0 porazu Reala kod Getafea 2. siječnja. Sad mu je Ancelotti ipak odlučio dati nekoliko dana odmora kako bi što spremniji dočekao derbi s Valencijom koji je na rasporedu u subotu, 8. siječnja.