POSLIJE GOLA - LUDILO

Sve snimljeno; zločesti dečko HR nogometa opet podivljao

05.12.2016 u 11:05

Bionic
Reading

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Deportivo Alaves i Las Palmas su odigrali 1:1, a pogodak za goste zabio je hrvatski napadač Marko Livaja, no opet je izgubio živce

Livaja je izjednačio u 57. minuti, na terenu je proveo 68 minuta, a osim pogotka upisao je žuti karton u 26. minuti. No pozornost španjolske javnosti privukao je prilikom zamjene.

Kada se približio klupi s rezervnim igračima, kontroverzni hrvatski napadač je divljački udario po torbi koja mu se našla na putu.

Livaja je i u prošlosti privlačio pažnju incidentima, sukobljavao se sa suigračima, trenerima i navijačima, bio je udaljavan s treninga, odlazio je ljutito za vrijeme utakmice u svlačionicu, čak ga je i Niko Kovač, dok je bio izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske, prekrižio zbog ponašanja i nejavljanja...

'Da vam kažem nešto o njemu, bilo na sportskom, bilo na privatnom planu, uvjeravam vas da bi mi za to i enciklopedija bila premalena', rekao je za Livaju jednom zgodom Stefano Colantuono dok mu je bio trener u Atalanti iz Bergama.