crni vikend u madridu

Svi pričaju o ozljedi Carvajala, ali Real je uz to ostao i bez svoje najveće zvijezde

06.10.2024 u 15:24

Bionic
Reading

Real je u subotu navečer pobijedio Villarreal 2:0, ali 'kraljevi' su zbog teške ozljede ostali bez Danija Carvajala do kraja sezone. Još je lošija vojest za trenera Carla Ancelottija da se ozlijedio i Vinicius Junior

Nesretni Dani Carvajal stradao je doslovno u posljednjim trenucima utakmice, potvrđeno je da se radi o ligamentima koljena, čeka ga operacija i duga pauza te je izgubljen do kraja sezone.

I dok je tijekom jutra desni bek Reala bio u centru pažnje, navijače 'kraljeva' šokirala još jedna loša vijest koju je klub potvrdio. Dok su svi bili fokusirani na Carvajalovu ozljedu, Real je sve iznenadio objavom da on nije jedini koji se ozlijedio na sinoćnjoj utakmici protiv Villarreala.

  • +5
Dani Carvajal ozljeda Izvor: Profimedia / Autor: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Naime, Real je objavio da je ozljedu zaradio i najbolji igrač - Vinicius Junior - koji je napustio teren ubrzo nakon što je zabio gol za 2:0.

Brazilac se požalio na bolove u vratu zbog čega ga je Ancelotti zamijenio, a liječnički tim Reala potvrdio je da se radi o ozljedi vrata i tek će kroz nekoliko dana objaviti koliko dugo će Vinicius izostati s terena.

  • +19
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 5.10.2024. Izvor: EPA / Autor: Zipi

Vinicius Junior tako neće ići na okupljanje reprezentacije Brazila početkom tjedna jer ga čekaju terapije i oporavak.

I svi se nadaju da će biti brz i uspješan jer nakon reprezentativne stanke Real ide u goste Celti Vigo, a onda će na svom terenu u razmaku od samo tri dana dočekati Borussiju Dortmund u Ligi prvaka te Barcelonu u prvom ovosezonskom El Clasicu.

Standings provided by Sofascore