zanimljiva fotografija

Svi se pitaju što je to Casemiro stavio Neymaru u nos za vrijeme utakmice; evo što pišu brazilski mediji

07.12.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što su Brazilci u osmini finala lako nadigrali Južnu Koreju 4:1 okrenuli su se Hrvatskoj koja im stoji na putu prema polufinalu Svjetskog prvenstva

Iako se posljednjih dana najviše pisalo o ozljedi Neymara i njegovom gležnju, koji mu je stradao u utakmici protiv Srbije, mnoge je zaintrigirao trenutak u susretu protiv Južne Koreje o kojem se puno piše na društvenim mrežama.

Naime tijekom prvog poluvremena utakmice između Brazila i Južne Koreje kamere su uhvatile Casemira kako u jednom trenutku zastaje i čini se kao da stavlja Neymaru nešto u nos.

U tom trenutku Neymar je bio koncentriran samo na živi zid i golmana Južne Koreje jer se spremao izvesti slobodni udarac.

Neki su u komentarima išli toliko daleko da su uvjereni kako mu je ugurao u nos nešto vezano za izdržljivost. Neki su pak baš pretjerali i pisali o tome da se možda radi o nekoj zabranjenoj supstanci.

S druge strane brazilski mediji pišu da ništa nije sporno te da je 'riječ o masti za pročišćavanje dišnih putova'.

No u cijeloj ovoj bizarnoj situaciji vjerojatno istina glasi da mu je Casemiro pomogao maknuti s vrha nosa te iz njega nekoliko niti trave koje su se zalijepile tijekom Neymarovog pada na travnjak.

U svakom slučaju, od obične fotografije odmah se stvorila – priča. Čak i teorija zavjere.

  • +22
Brazil - Južna Koreja, SP u nogometu, 5.12.2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH