poljud je gorio

Torcida održala obećanje; navijači su pokazali drugo lice i oduševili sve!

26.07.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka započeli su novu sezonu pobjedom, svladavši na Poljudu HB Torshavn iz Farskih otoka s rezultatom 2-0 u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.

Hajduk je odlično započeo utakmicu i svoju dobru igru okrunio golovima Uremovića u 19. minuti i Livaje iz jedanaesterca u 30. minuti. U nastavku susreta, momčad pod vodstvom Gennara Gattusa imala je nekoliko prilika za postizanje dodatnih golova, ali ih nisu uspjeli realizirati. Utakmica je završila rezultatom 2:0.

Tijekom cijele utakmice je na Poljudu bila nevjerojatna atmosfera. Navijači su glasno bodrili svoju momčad,a najvatreniji navijači Hajduka pokazali su da mogu staviti interes kluba ispred svoje ljubavi prema pirotehnici i ostalim kontroverznim navijačkim rekvizitima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prije početka utakmice, na sjeveru Poljuda postavljeni su transparenti s porukom 'Danas bez baklji'. Navijači su se doista suzdržali, pa nije bilo baklji, dimnih bombi ni topovskih udara. Ovo je bio nezapamćen potez navijača Hajduka koji su odlučili izbjeći dodatne UEFA-ine kazne, jer je klub već više puta bio kažnjen zbog pirotehnike.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport