bolnica pod 'tornjem'

Totalna drama u Ciboni; čak šest igrača prve momčad neće igrati protiv Partizana

06.10.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone danas od 18.30 sati u Beogradu protiv Partizana igraju utakmicu 3. kola AdmiralBet ABA Lige. No, momčad 'cibosa' je desetkovana pa će priliku dobiti juniori

Zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača prve postave Cibone neće moći nastupiti u nadolazećoj utakmici 3. kola AdmiralBet ABA Lige protiv Partizana, koja je zakazana za nedjelju, 6. listopada 2024. godine, u 18:30 sati, objavili su iz Cibone.

Izostanak petorice igrača bio je očigledan tijekom utakmice protiv Cedevite Junior. Osim Filipa Bundovića, Svena Smajlagića i Ivana Perasovića, koji nisu mogli sudjelovati, tijekom susreta su zbog zdravstvenih problema teren morali napustiti i Ivan Majcunić te Peter Jok, koji se nakon toga više nisu vraćali u igru.

Nakon konzultacija s medicinskim timom, potvrđeno je da će Majcunić, Perasović i Jok otputovati na nadolazeću utakmicu u Beograd. Međutim, njihovo sudjelovanje u utakmici protiv Partizana ovisi o konačnoj procjeni liječničkog tima.

S obzirom na to da odgoda utakmice nije bila moguća, vrlo je vjerojatno da će zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača izostati iz sastava za sutrašnji dvoboj protiv Partizana: Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zanna.

Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobit će mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA Ligi, redom Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

U klubu očekuju da će mladi igrači, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Momčad će, kao i uvijek, dati sve od sebe na terenu, a mladi 'vukovi' će s ponosom braniti boje kluba, pokazujući srčanost i borbenost protiv jedne od najjačih momčadi ABA lige.

Standings provided by Sofascore