makljaža u tučepima

Totalni kaos; potukli se trener i igrač RNK Splita, netko je dobio kopačkom u glavu

19.10.2024 u 10:35

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 7. kola 1. ŽNL Splitsko – dalmatinske, Jadran je u Tučepima svladao RNK Split 3:0, a utakmicu je obilježio nesvakidašnji incident jer su se potukli igrač i trener RNK Splita

Nakon utakmice, saznaje Dalmatinski nogomet, sukobili su se igrač Splita, 20-godišnji Rino Juginović i trener Splita (službeno predstavnik kluba) Mirko Milaković!

Navodno je Juginović, koji je ovo ljeto došao iz Adriatica i koji je zamijenjen već u 17. minuti utakmice, došao do trenera Milakovića s pitanjem zašto je zamijenjen, no ovaj nije htio s njim pričati.

Dvojac je potom povišenih tonova započeo diskusiju koja je ubrzo prerasla u svađu i fizički obračun!

HNK JADRAN TUČEPI - RNK SPLIT 3-0 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Youtube / Makarska televizija

Letjele su šake, a očevici kažu kako je Milaković kopačkama koje je držao u ruci udario Juginovića u glavu! Još veći sukob spriječili su ostali igrači Splita koji su uspjeli na vrijeme rastavili Juginovića i Milakovića.

Rezultat? Jadran je protiv RNK Splita slavio 3:0. Bušelić je već u 10. minuti iz kaznenog udarca domaće doveo u vodstvo, a na 2:0 povisio je Kraljević u 56. minuti. Konačni rezultat u 86. minuti postavio je Bušelić svojim drugim golom.

Standings provided by Sofascore