sve zbog piksija

Totalni kaos u srpskoj reprezentaciji; nakon kapetana odlaze još neki važni igrači

19.07.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacija doživjela je totalni raspad nakon debakla na Euru u Njemačkoj. Zbog sukoba s izbornikom Draganom Stojkovićem za 'orlove' više neće igrati dosadašnji kapetan Dušan Tadić, a odlazak su najavili još neki prvotimci

'Orlovi' su nakon Eura ostali očerupani jer je nekoliko važnih igrača odlučilo da više ne žele surađivati s aktualnim izbornikom Draganom Piksijem Stojkovićem.

Sve je započelo jučer, u srijedu je kapetan srpske nogometne reprezentacije Dušan Tadić (35) na društvenim mrežama objavio kako više ne želi igrati za Srbiju, a njegova je odluka izazvala buru reakcija. Tadić se na Euru sukobio s izbornikom Draganom Stojkovićem, a nakon svega je zaključio kako je najbolje da se oprosti od reprezentacije te je sve pojasnio u dramatičnom pismu kojeg je objavio na društvenim mrežama.

  • +30
Danska - Srbija, EURO 2024.; 25.6.2024. Izvor: EPA / Autor: ANNA SZILAGYI

No, šokovima tu nije kraj jer su se još dva važna igrača odlučila na oproštaj od državnog dresa.

Srpski mediji navode kako bi putem Dušana Tadića uskoro mogli krenuti standardni prvotimci 'orlova' Nemanja Gudelj i Filip Kostić te podsjećaju kako su uoči Eura od reprezentacije odustali Nemanja Radonjić, Filip Đuričić i Matija Nastasić.