dogovorili su se

Totalni preokret u transferu Ivana Perišića; oglasili su se iz Hajduka

31.08.2024 u 09:48

Bionic
Reading

HNK Hajduk i Ivan Perišić u petak navečer su sporazumno raskinuli ugovor prema unaprijed utvrđenim uvjetima, objavili su iz Hajduka

'Legendarni igrač hrvatske reprezentacije Ivan Perišić na Poljud se vratio u siječnju ove godine nakon više od 17 godina od kada se otisnuo u svijet te napravio impresivnu nogometnu karijeru.

Iz Hajduka je otišao 2006. godine bez da je upisao službeni nastup za seniorsku momčad. Ove godine, nakon rehabilitacije od teške ozljede koljena, za Bijele je odigrao ukupno 12 službenih nastupa te je pri tom u prošloj sezoni postigao jedan pogodak protiv Istre 1961 u Puli.

Ivane, hvala ti na svemu, želimo ti puno sreće, zdravlja i uspjeha u nastavku nogometne karijere', objavili su iz Hajduka.

Novi je to preokret u transferu Perišića koji je, ako su ovaj dogovor klub i igrač prije ponoći uspjeli 'registrirati' kod Uefe, sad slobodan igrač.

Noćas je objavljeno kako Ivan Perišić u ovom prijelaznom roku ipak neće postati novi igrač Coma! Talijanski mediji javili su kako je transfer propao u zadnji trenutak, doslovno u posljednjim sekundama prijelaznog roka.

Nije bilo posebnog razloga za propast tog transfera, razlog je u činjenici da su pregovori prekasno krenuli i jednostavno je ponestalo vremena za dovršenje posla - dokumentacija s Hajdukom nije razmijenjena na vrijeme i dogovor je - barem za sada - propao!

No, ako su Perišić i Hajduk ovaj raskid ugovora na vrijeme dogovorili (petak prije ponoći!) te ga administrativno 'proveli te 'ovjerili' kod Uefe onda proslavljeni 'vatreni' kao slobodan igrač i dalje može pregovarati s klubovima iz lige petica u kojima je noćas službeno završio prijelazni rok. No, ne i za slobodne igrače, a Perišić to sada je...