novi izazov

Ivan Perišić je pronašao klub; vraća se u Serie A

30.08.2024 u 23:23

Bionic
Reading

Za Ivana Perišića je posljednji dan prijelaznog roka bio više nego buran u potrazi za novim klubom. Hajduk je za Perišića definitivno prošlost, a sad je jasno da će proslavljeni 'vatreni' karijeru definitivno nastaviti u Serie A

Različite su informacije iz Italije stizale doslovno svakih desetak minuta. Ivan Perišić je sa svojim zastupnicima krenuo u akciju i intenzivnu potragu za novim klubom. Hajduk je za njega prošlost, a karijeru će nastaviti u Serie A.

Prvo su stigle informacije kako se Perišić nudio Fiorentini, no 'viole' su ga ekspresno odbile iako traže pojačanje baš na njegovoj poziciji lijevog krila.

No, tu nagađanjima nije bio kraj. Fiorentina je otpala, a u priču su se uključili Monza i Genoa. Čini se kako je i sam Perišić 'vagao' i čekao pravu ponudu.

A ona je, kako sad tvrdi Fabrizio Romano stigla iz redova novog prvoligaša Coma kojeg trenira legendarni Cesc Fabregas!

Informacije koje stižu iz Italije govore kako je Perišić dogovorio osobne uvjete te se samo čeka konačni dogovor Coma i Hajduka koji bi trebao biti tek formalnost jer odšteta od 200.000 eura ne predstavlja nikakav problem za novog prvoligaša.

Como ne skriva ambicije pa je tako nakon Varanea, Pepea Reine, Kempfa, Perronea, Morena, donedavnog kapetana Barcelone Sergija Roberta, Nice Paza i Andree Belottija, Cesc Fabregas - koji je trener i jedan od suvlasnika kluba - uspio je dogovoriti i dolazak Ivana Perišića.