ovo nismo očekivali

Tyson i Paul se nisu suzdržavali; došlo je do naguravanja, a zamalo i do makljaže!

19.08.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Na današnjoj konferenciji za novinare, Tyson je neočekivano inicirao kraću fizičku konfrontaciju s Paulom. Sve je počelo tijekom burne razmjene riječi između dvojice boraca, kada je Tyson, očito isprovociran, odlučio prijeći s riječi na djela.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u New Yorku, Mike Tyson i Jake Paul našli su se licem u lice kako bi najavili svoju nadolazeću boksačku borbu, koja je zakazana za 15. studenog. Tijekom sučeljavanja dogodila se manja fizička razmjena između njih dvojice.

Ova borba prvotno je bila zakazana za prošli mjesec, ali je morala biti odgođena zbog Tysonovih zdravstvenih problema s čirem. Paul je u međuvremenu odradio borbu protiv bivšeg UFC borca Mikea Perryja, kojeg je nokautirao, dok je Tyson nastavio s oporavkom. 'Iron Mike' sada tvrdi da je potpuno spreman i da se vratio u formu za nadolazeći dvoboj.

Jučerašnje sučeljavanje nije prošlo bez napetosti; Tyson je pokušao isprovocirati Paula laganim udarcem, nakon čega ga je i gurnuo. Paul, koji je 30 godina mlađi, brzo je reagirao i uzvratio, čime je dodatno podigao napetost uoči borbe.

Paul ima impresivan skor od 10 pobjeda u 11 profesionalnih borbi, no većina tih pobjeda ostvarena je protiv bivših MMA zvijezda poput Bena Askrena, Tyrona Woodleyja, Andersona Silve i Natea Diaza. Jedini poraz doživio je kada se suočio s jačim protivnikom, Tommyjem Furyjem, koji ga je prošle godine nadmašio na bodove.

Paul je dao hrabru izjavu, nagovještavajući nasilan ishod nadolazeće borbe:

'Ovo je povijest; svi govore da ću biti nokautiran, ali što će se dogoditi kada ja uspavam ovog čovjeka? On kaže da će to biti moj sprovod, moj posljednji pozdrav, da će ubiti Jakea Paula... Poštujem Mikea Tysona, ali više nismo prijatelji. Nokautirat ću ga i vidjet ćemo tko je mrtav.'