napustio španjolsku

U Hajduk je stigao iz Milana; sad ima novi klub

25.07.2024 u 11:46

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Hajduka Stefan Simić karijeru nastavlja na Cipru. Simić, 29-godišnji češki stoper hrvatskih korijena, potpisao je jednogodišnji ugovor za Karmiotissu.

Stefan Simić je prošlog ljeta napustio Hajduk nakon isteka ugovora. Otišao je u Eibar, ali se nije naigrao u španjolskom drugoligašu. Skupio je samo četiri nastupa i odlučio promijeniti klub. Sada odlazi na Cipar; potpisao je jednogodišnji ugovor s Karmiotissu.

Simić se oduvijek deklarirao kao navijač Hajduka. San da zaigra za splitski klub ispunio mu se u ljeto 2019., kada je došao kao slobodan igrač iz Milana. U četiri godine u Hajduku odigrao je 91 utakmicu i postigao tri gola te je bio najdugovječniji član ekipe u trenutku kada je odlazio.

'Hvala, hvala mojim najdražim ljudima u klubu i navijačima. Hvala što ste me tako lipo prihvatili i dozvolili mi da budem dio Vaše obitelji. Neću zaboraviti trenutke kada bismo se uvik smijali i uživali u trenutcima provedenim na Poljudu. Na Poljudu di sam provodio najviše i najlipše vrime u Splitu. Svaki Vaš zagrljaj, osmijeh i pozitiva mi već sad fale', napisao je kada je odlazio iz Splita.

'Dragi suigrači, braćo, uz Vas sam proveo najlipše trenutke karijere. Od dalekih putovanja, krafni, pisama, 'ozbiljnih' diskusija, naših pljucanja, smijeha, do borbi na terenu di sam se uvik uz Vas osjećao lipo i sigurno. Volim Vas! Naše uspomene i lipi trenutci će uvik biti uz mene. Hvala Vam na svemu.'

  • +7
Split: Hajduk i adidas održali modno događanje povodom početka suradnje, 19.7.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL