što se događa?

U Njemačkoj nevjerica: Ovako Bayern nitko nije pregazio pune tri godine!

23.07.2017 u 09:15

Bionic
Reading

Bayern je na azijskog turneji doživio već dva poraza, a nakon debakla 0:4 protiv Milana njemačka javnost oštro kritizira igru Ancelottijeve momčadi...

Loše je počela predsezona za bavarski klub. Izgubio je Bayern svoju prvu pripremnu utakmicu nakon izvođenja penala u srijedu protiv Arsenala, a onda se ove subote dogodio katastrofalni poraz od probuđenog Milana koji je s čak 4:0 porazio prvaka Bundeslige.

Bio je to najteži poraz Bavaraca još od travnja 2014. godine kada je istim rezultatom u polufinalu Lige prvaka izgubio od Reala na Allianz Areni, a izazvao je žestoke kritike njemačke javnosti koja sumnja u kvalitetu trenutne momčadi koju ima na raspolaganju Carlo Ancelotti.

Sport 1 naglašava kako su trenutno najveći problemi Bayerna neorganizirana obrana te nedostatak pravog nasljednika Phillippa Lahma na desnoj defanzivnoj strani, a kritizira i skupocjenog Tolissa koji u sredini zasad nema čvrstinu poput Xabija Alonsa, dok napad opisuje kao 'ofenzivu bez ikakvog plana'.

Bayern - Milan 0:4 Autor: YouTube

'Iznenađen sam rezultatom i razočaran. Ovo se nama ne bi smjelo dogoditi,' izjavio je iskreno Carlo Ancelotti nakon susreta pa dodao:

'Međutim, ima još vremena da se pripremimo za sezonu i dočekamo u pravoj formi njemački Superkup.'

Bayern koji je u svibnju osvojio Bundesligu po 27. put mora još odigrati protiv Chelseaja i Intera na azijskoj turneji te doma protiv Liverpoola, a prvu službenu utakmicu igra 5. kolovoza u Superkupu protiv Borussije Dortmund.