MA KAKVA POSKUPLJENJA!

U očekivanju Džeke i Rakitića Hajduk krenuo s prodajom pretplate, sustav nije izdržao

02.07.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Hajduk je u ponedjeljak točno u podne započeo prodaju pretplata za sezonu 2024/25. Prednost pri kupnji dobili su svi pretplatnici iz prošle sezone koji žele obnoviti pretplatu

U sezoni 2023/34 Hajduk je morao zaustaviti prodaju pretplatničkih ulaznica kada je dosegnuo brojku od 20 tisuća kako bi dio stadiona ostao ba raspolaganju ostalim navijačima i kako bi se smanjio efekt slobodnih mjesta zbog onih koji pretplate uzimaju ne bi li pomogli klubu, a zbog svojih obveza biraju utakmice i ne dolaze na svaku.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sam start prodaje jučer je obilježio pad online sustava koji nije izdržao veliki pritisak. Ipak oko 19:30 Hajduk je objavio kako je sustav ponovno u funkciji i da je moguće produljiti pretplate.

Nakon pretplatnika iz prošle sezone na red dolaze ostali. Naime, od 16. srpnja u prodaju kreću pretplate koje nisu obnovljene od prošle sezone. Cijene pretplata kreću se od 120 eura na južnoj tribini do 3000 eura za VIP sektor.

Hajduk je u drugu polovicu godine ušao s nevjerojatnom brojkom od preko 110 tisuća članova, a kako se bliži početak nove sezone, očekuje se rapidan rast broja navijača.

Iako je Hajduk povećao cijene pretplata za novu sezonu, malo je vjerojatno da će to značajno utjecati na broj pretplatnika. Više se u medijima podiglo prašina oko toga nego kod samih navijača, budući da se cijene nisu mijenjale dugi niz godina. Očito je da ljubav prema najdražem klubu za hajdukovce ne može biti uvjetovana cijenom.

I dok se prodaju mjesta na tribinama i čeka rasplet pregovora s Edinom Džekom i Ivanom Rakitićem nogometaši Hajduka stigli su u ponedjeljak u večernjim satima na Bled, koji će biti njihova baza za središnji dio priprema za novu sezonu tijekom sljedećih deset dana. Trener Gennaro Gattuso i njegov stručni stožer poveli su u Sloveniju ukupno 30 igrača. Prvi treninzi zakazani su za danas, a pripreme će se odvijati u istom ritmu kao i u Splitu, s dvostrukim programom treninga ujutro i popodne.

Prvi prijateljski ogled na rasporedu je u srijedu, kada će Hajduk igrati protiv Kalcer Radomlja.