RAZLAZ

Velike promjene na Poljudu; Hajduk uoči nove sezone napustila dva ključna igrača

01.07.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler stigli su na Poljud u zimskom prijelaznom roku, a sada napuštaju klub nakon isteka posudbi. Brekalo se vraća u Fiorentinu, Kleinheisler u Panathinaikos

Hajduk je službeno potvrdio kako su klub napustili Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler. I jednom i drugom istekle su posudbe te se vraćaju u svoje matične klubove; Brekalo u Fiorentinu, Kleinheisler u Panathinaikos.

Brekalo i Kleinheisler stigli su na Poljud u zimskom prijelaznom roku; Brekalo je odigrao 16 utakmica i ostvario vrlo dobar učinak od dva gola i čak osam asistencija. Mađarski reprezentativac skupio je 14 nastupa te upisao po jedan gol i asistenciju.

  • +8
Ivan Perišić Jospi Brekalo na Poljudu 28.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Brekalo je izazvao oduševljenje u Splitu kada je odbio Dinamo i odlučio potpisati za Hajduk, ali mu na kraju nije uspio pomoći doći do toliko željene titule. Njegov odlazak, s obzirom na to da je bio jedna od rijetkih svijetlih točaka u lošoj polusezoni Bijelih, nikako nije dobra vijest za klub, iako se ovaj rasplet već neko vrijeme očekivao.

'Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu te uspjeh u nastavku njihovih karijera', poručili su iz splitskog kluba.