VIŠE NEMA DVOJBI

U priče oko Džekina dolaska u Hajduk 'upleo' se i Jose Mourinho

19.07.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Turski velikan Fenerbahče, kojem je prošle sezone Galatasaray 'pred nosom' osvojio SüperLigu, za (n)ovu sezonu doveo je iskusno trenersko ime, Josea Mourinha, jer najvredniji trofej čeka se još od 2014. godine

Fenerbahče spada među turske velikane, a s 19 osvojenih naslova po tom je pitanju na drugom mjestu, iza vodećeg Galatasaraya.

Naravno, žuto-plavi iz Istanbula i po broju navijača, spadaju u sam vrh, odmah iza Galatasaraya. A danas je među njima jako veselo, jer 19. srpnja obilježava se kao Međunarodni dan Fenerbahčea.

Tim povodom, na klupskim profilima po društvenim mrežama objavljene su fotografije na radost svih fanova.

Između ostalih, i jedna na kojoj su Edin Džeko, Dušan Tadić i Mert Hakan Yandas. A zašto njih trojica? Jer upravo su oni kapetani Fenera za novu sezonu. S time da je BiH reprezentativac, 'prvi i glavni'.

Prema tome, od Džekina dolaska u Hajduk ove sezone neće biti ništa, jer očito i portugalski trener računa na njega, te je ovim potezom stao na kraj svim nagađanjima gdje će Dijamant igrati sljedeće sezone.

'Znao sam koliko je ovo veliki klub, ali tek kada dođeš ovdje i vidiš to uživo shvatiš što je Fenerbahče', rekao je Džeko.