bešiktaš

U Splitu čekaju rasplet slučaja Rebić: Žele ga se riješiti, a on ih ignorira

17.05.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić je proteklog ljeta stigao u Istanbul kao veliko pojačanje za ekipu Bešiktaša. Međutim, klub od njega nije dobio što je očekivao pa ga se želi riješiti

Razgovori s 30-godišnjim napadačem ne idu prema planu turskog velikana. Tamošnji mediji navode da je Hrvat odbio bilo kakav dogovor o raskidu suradnje.

Ante Rebić je prije godinu dana potpisao ugovor koji mu donosi dva i pol milijuna eura po sezoni, a sada mu se nudi manji iznos za raskid suradnje, što Rebić ne želi prihvatiti.

'Bešiktaš želi dogovoriti raskid suradnje s Rebićem. Međutim, on je odbio ono što su mu ponudili', navodi Sercan Dikme.

Nije poznata cifra koju je istanbulski klub ponudio Rebiću za raskid ugovora. No, Rebić ne želi prihvatiti ništa manje od dva i pol milijuna eura, koliko mu jamči ugovor, što je jasno poručio vodstvu kluba.

U Bešiktašu su najnezadovoljniji odnosom kojeg Rebić ima prema treningu i klubu pa ga je zato Fernando Santos izbacio iz ekipe te je proteklih mjeseci trenirao odvojeno od prve momčadi.

Podsjetimo, Rebića već neko vrijeme nema ni u reprezentaciji, a bio je dio Vatrenih koja je igrala finale Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

Nakon povratka Ivana Perišića na Poljud Hajdukovi navijači u zadnje vrijeme sve češće zazivaju i Rebićevo ime te se s nestrpljenjem čeka rasplet ovog slučaja.

Standings provided by Sofascore