SVE SE DEMANTIRA

Valdano: Nema sukoba, Mourinho ostaje!

21.01.2011 u 10:02

Bionic
Reading

Madridski Real je izborio plasman u polufinale španjolskog nogometnog Kup Kralja no važnije od toga jest vijest da je sportski direktor 'kraljevskog kluba' Jorge Valdano demantirao bilo kakav sukob s trenerom Mourinhom

'Kraljevski klub' je u uzvratnom dvoboju četvrtfinala na Vicente Calderonu pobijedio gradskog suparnika Atletico 1:0 potvrdivši pobjedu 3:1 iz prve utakmice.

Međutim, više od same Realove pobjede odjeknula je vijest kako je Jose Mourinho na izlaznim vratima Santiago Bernabeua zbog sukoba sa sportskim direktorom Jorgeom Valdanom. Međutim, Valdano je cijelu priču odmah demantirao.

'Nema govora o našem sukobu. Mourinho je naš trener i ostaje u klubu,' kazao je Valdano. Međutim, ovo je već drugi puta da je Valdano demantirao navode o sukobu s portugalskim stručnjakom koji je nekoliko puta naglasio kako Real nema adekvatnu strukturu i da se ne kreće u dobrom pravcu.

Valdano je nakon nedavne ligaške utakmice protiv Almerije (1:1) kritizirao Mourinha zbog igre i rezultata, no Portugalac je uzvratio optužbama da je kriv sportski direktor jer ne želi dovesti pojačanja.

'Radimo na tome da dovedemo kvalitetnog napadača. Vjerujem kako ćemo to realizirati idućeg tjedna,' najavio je sportski direktor Reala.