VEĆ SU U ZRAKOPLOVU

Vijest ravna senzaciji; u Cibonu iz Amerike stižu trener i dva igrača

23.08.2024 u 17:37

Bionic
Reading

Cibona se sve užurbanije priprema za novu sezonu. Navijači s velikim nestrpljenjem očekuju rasplet nezavidne situacije vezane uz slaganje momčadi i financijsku situaciju u klubu.

Kako piše Basketball.hr, blokada je ponekad stvar dobre volje igrača koji su je postavili i koji je isto tako mogu skinuti, sve i da prema njima ne budu isplaćena dugovanja.

Ono što se za sada zna Cibosi je da su počeli s pripremama za novu sezonu, a sastav bi mogao biti konkurentan ne samo za domaće trofeje već i za sredinu ABA lige.

Na prvom treningu su se pojavili Ivan Perasović i Domagoj Vuković, iz Šibenke je stigao Luka Skorić, iz Dubrave Toni Ročak , a iz Škrljeva Vigo Bart. Tu su i mladi igrači Cibosa Borna Katanović, Josip Pavković, Jere Jakić, Filip Ferderber i Bruno Bubalo.

Sve se glasnije priča o ostanku Krešimira Radovčića i Filipa Bundovića. Javna je tajna da je Radovčić cijelo vrijeme između dvije sezone držao na distanci sve zainteresirane klubove čekajući rasplet u Ciboni. 

Prema saznanjima istog izvora, Bariša Krasić ipak neće povesti momčad u novu sezonu. Naime, prema Zagrebu je krenuo novi trener, već spominjani Amerikanac Chris Thomas dok će Krasić biti pomoćni trener. Tu priči nije kraj. U Toranj bi trebala stići i dva Amerikanca, na pozicijama playa i centra.

Kada se govori o razigravaču, Basketball.hr ima dojavu da je riječ o tridesetogodišnje Anthonyju Cate Barberu koji je prošle sezone igrao u Portu te u FIBA kupu imamo sjajne brojke (18 poena , 4.2 skoka i 4 asistencije po utakmici).