LJULJAO SE...

Woods već na prvom crvenom tepihu osramotio Vonn

08.05.2013 u 09:53

Bionic
Reading

Najpoznatiji golfer svih vremena, Tiger Woods, koji se nakon preljubničke afere rastao od supruge Elin Nordegren, trenutno uživa u društvu prekrasne američke skijašice Lindsey Vonn

Nedavno objavljena veza Tigera Woodsa i Lindsey Vonn priča je koja zanima brojne medije, posebice američke, pa nije ni čudo da se trenutno jedan od najslavnijih parova prati kamo god krene. Tako je bilo i u New Yorku, u kojem su se Woods i Vonn prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu.

No prema izvješću iz njujorškog Metropolitan Museuma, Woods se na tom prijamu nije ponio poput gospodina, već je pijan teturao među brojnim uzvanicima i slavnim osobama, a ondje su bili Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Chris Brown, Solange Knowles i Kate Upton. Najveću je blamažu doživio oko dva sata u noći, kada se slavni par uputio prema izlazu, no Woods je pao na stepenicama, a u pomoć mu je priskočilo osoblje.

'Lindsey i ja smo bili prijatelji neko vrijeme, ali u posljednjih nekoliko mjeseci postali smo vrlo bliski, a sada smo u vezi', objavio je Woods krajem ožujka. No želi li je zadržati, morat će pripaziti na ponašanje.