FIFA_SP_2018.svg

koja je ljepša?

Zbog ove dvije prekrasne navijačice u redu su stajali i Hrvati i Nigerijci

Bionic
Reading

Iako je hrvatskih navijača prema Fifinom pravilniku, a s obzirom na kapacitet stadiona od 35.000 mjesta, trebalo biti oko 2.000, na ulicama Kalinjingrada vidjeli su se samo hrvatski dresovi. A to znači, da će naših navijača biti kudikamo više nego se očekivalo

Večeras od 21 sat na stadionu Baltika u Kalinjingradu, Hrvatska kreće na svoj put prema drugom krugu svjetskog prvenstva.

Prvi suparnik Dalićevoj vrsti je Nigerija, jaka afrička reprezentacija, ali kod koje se nikad ne zna kako će se snaći na ovakvom turniru.

Hrvatska će s tribina imati veliku podršku, jer tijekom dana na glavnom gradskom trgu vidjeli smo na tisuće hrvatskih navijača. A bilo ih je, prema našem dojmu, najviše iz Slavonije, a potom iz Hercegovine, Dalmacije i zemalja zapadne Europe.

Nigerijaca smo vidjeli tek nekoliko stotina, a nisu bili ni približno glasni kao naši. Ipak, ni Nigerijci neće biti baš toliko inferiorni jer dobar dio tzv. neutralnih navijača bilo je u zeleno-bijelim bojama Nigerije.

Naravano, oko stadiona je vladalo veselo ozračje, fotografirali su se svi sa svima, pa tako i Nigerijci s Hrvatima, ali i Hrvaticama.

A kada su vidjeli damu sa like, gotovo su stajali u redu za fotografiju. No, isto tako i Hrvati su se poželjeli fotografirati s prekrasnom Nigerijkom, pa postavljamo jednostavno pitanje - koja je vama ljepša?

  • +32
Hrvatski navijači okupirali centar Kalinjingrada Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL