POČINJE NOVA ERA

Želi Mandžu u redovima svog kluba pod svaku cijenu!

08.06.2014 u 12:31

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskog izdanja Goal.coma, budući trener Milana Filippo Inzaghi ozbiljno je zagrizao za hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića...

Iako još nije službeno imenovan trenerom, Inzaghi navodno već naveliko slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu, a Goal.com tvrdi da je pred predsjednika Silvija Berlusconija kao prioritet postavio - Mandžukića. Naš napadač će po svemu sudeći napustiti Bayern, što zbog dolaska Roberta Lewandowskog, što zbog lošeg odnosa s trenerom Pepom Guardiolom.

Goal.com navodi da je Mandžukićeva cijena oko 30 milijuna eura, a Milan je spreman platiti između 22 i 25 milijuna. Radi se o velikom iznosu za 'rossonere', ali navodno su već razradili strategiju da to pokriju. Novac za pojačanja prvenstveno namjeravaju namaknuti mogućim prodajama Marija Balotellija, Mattije de Sciglija, Kake, Philippea Mexesa i Robinha.

U kojem će smjeru krenuti Mandžukić, vjerojatno će biti poznato tek nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a ranije se, podsjećamo, najviše spominjao interes engleskih klubova Chelseaja i Arsenala.