OPĆE LUDILO

Željko Sopić komentirao mogućnost da sjedne na klupu Hajduka

25.10.2024 u 07:47

Bionic
Reading

Jedan od najenergičnijih hrvatskih nogometnih trenera, 50-godišnji Željko Sopić, a koji je trenutno bez angažmana nakon razlaska s Rijekom, bio je gost Tribininog podcasta

Gostujući na tom Pocastu, bivšem treneru Gorice i Rijeke, Sopiću stiglo je pitanje vidi li se jednog dana na klupi Hajduka?

'Ljudi krivo shvaćaju neke stvari. Meni je Hajduk jako drag klub. To što sam ja rođen u Zagrebu i navijač sam Dinama, to je tako. Ja to nikad neću skrivati. Nikad ne znaš što će se dogoditi', rekao je Sopić pa nastavio:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Ljudi, ja sam navijač Dinama, znači... Poznavajući hrvatsku državu, moglo bi biti puno problema. Bolje da neke stvari ne komentiram. Poznavajući sebe, dosta sam temperamentan i oni dolje su temperamentni. Ne znam bi li se sve to moglo uklopiti. To je takozvani opći kaos, opće ludilo, a ja nisam baš neki koji voli slušati. Ne kažem da što je na umu to je na drumu, da ne razmislim o nekim stvarima, ali jednostavno imaš neke postulate posla i življenja, kako živiš i sad nisam baš uvijek ravno', bio je Sopićev komentar.

Slaven Belupo - Hajduk 0:2 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport