stao u obranu kolege

Žestoko napao sve one koji su vrijeđali Zubčića: 'Heroji iza tipkovnica se javljaju s kauča'

27.10.2024 u 20:14

Bionic
Reading

Nakon prve vožnje u austrijskom Soeldenu hrvatski skijaš Filip Zubčić bio je drugi u veleslalomu sa samo dvije stotinke zaostatka za Alexanderom Steen Olsenom. U drugoj je išao na sve ili ništa i pao te ostao bez bodova.

Utrku su obilježili Norvežani. Alexander Steen Olsen je bio prvi, Henrik Kristofferson drugi, a Atle Lie McGrath treći dok je Norvežanin Lucas Pinheiro Braathen koji skija pod zastavom Brazila zauzeo četvrto mjesto.

Nakon utrke, društvene mreže preplavili su oštri komentari i kritike usmjerene prema Filipu Zubčiću. Najviše su se njegovom posrtaju obradovali navijači Hajduka, koji ga nisu zaboravili nakon što je tijekom prošle sezone SuperSport HNL-a, kao istaknuti navijač Dinama, nekoliko puta provocirao Hajduk.

Podsjetimo, Zubčić je prošle godine, nakon osvajanja dvostruke krune Dinama, ironično čestitao riječima: 'Čestitam Dinamu na tituli, a Hajduku na frituli'. Takvi su komentari ostali duboko urezani u pamćenje navijača splitskog kluba, koji su sada izrazili svoje zadovoljstvo njegovim neuspjehom.

Na negativne komentare upućene Zubčiću oglasio se hrvatski skijaš Samuel Kolega. "Kao i uvijek heroji iza tipkovnica se javljaju sa svojih kaučeva. Puni su pameti i sreće zato što je Zubo pao nakon što je u prvoj vožnji iza sebe ostavio sve velike skijaške nacije osim jednog Norvežana", napisao je Kolega pa dodao:

"Inače se uspijevam smijati ovakvim komentarima, ali kako je prva utrka, svi smo se nekako nadali da će krenuti dobro, ali eto, barem smo udovoljili ‘navijačima‘ koji se, kao što pišu, ‘raduju svakom njegovom posrtanju‘, a po karakteru nisu Zubi ni do koljena. Bravo Zubo i svaka čast na borbi."