ovo je čudo

Zinedine Zidane i Ronaldo u istom danu potpisali za španjolskog petoligaša

29.06.2024 u 08:31

Bionic
Reading

U prvi se trenutak učinilo kao da se netko jako dobro našalio, da je 1. travnja ovo bi definitivno bila jedan od 'najjačih' vijesti u koju bi tek malobrojni povjerovali. No, španjolski petoligaš FC Illueca objavio je kako su ugovore potpisali Zinedine Zidane i Ronaldo

Da, čarobni je dvojac neponovljivih Galacticosa Real Madrida s početka 2000-tih godina ovog stoljeća ponovo na terenu, ali sad u dresu Illuece. I barem po prezimenima.

Pravi Zidane i Ronaldo zasigurno su se slatko nasmijali na ovu vijest, jer Zinedine Zidane (52) je još donekle u formi i ritam utakmica pete lige bi možda i mogao pratiti, Ronaldo (47) posljednjih godina zbog problema s prekomjernom težinom fizički teško da može pratiti i sam sebe.

Možda da je Cristiano Ronaldo u pitanju, ali na žalost navijača Illuece - nije...

Tako je cijela priča o iznenađenju i senzaciji u petoj španjolskoj ligi pala u vodu jer prava je istina da su iz Illuece objavili kako će u sljedećoj sezoni, među ostalim pojačanjima, za njih igrati napadač Ither Ronaldo i krilni napadač Zinedine Zidane!

I tako, Ither ima samo zvučno prezime, a Zinedine Zidane nema baš nikakve veze s proslavljenim francuskim nogometnim velemajstorom osim što je po njemu dobio ime. Jer kad se već prezivaš Zidane bilo bi stvarno neozbiljno da ti roditelji daju bilo koje drugo ime.

Ronalda su u klubu predstavili kao 'brzog i vještog napadača'. Ove je godine igrao za Cortes de Navarra u Trećoj ligi. Zinedine Zidane pak dolazi iz Balsasa u nacionalnoj ligi gdje je imao sjajnu sezonu, a u klubu se nadaju kako će 'dodati momčadi svoju kvalitetu i brzinu na krilu.'

Živi bili pa vidjeli...