nije lako izborniku

Zlatko Dalić morao je reagirati nakon objava o ozljedama Matea Kovačića i Josipa Brekala; pozvao je dvojicu novih....

04.11.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice, protiv Malte i Rusije, morao je aktivirati dva predpoziva. Jer nevolje s ozljedama se nastavljaju, te su već sada otpali Mateo Kovačić i Josip Brekalo

Hrvatski nogometni savez putem svoje internetske stranice obavijestio je o promjeni unutar reprezentacije, a koju sljedećeg tjedna čekaju preostale dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP u Kataru, a to su ogledi protiv Malte, (četvrtak, 11. studenog) i Rusije (nedjeljak, 14. studenog).

Priopćenje HNS-a prenosimo u cjelosti.

Izbornik hrvatske A reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je Vatrenima priključiti Antonija Mirka Čolaka i Luku Sučića za završne susrete kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Kataru iduće godine.

Uoči okupljanja reprezentacije, koje je zakazano za ponedjeljak 8. studenoga u Zagrebu, Dalić je aktivirao pretpoziv napadaču Malmöa, Antoniju Mirku Čolaku, dok je iz mlade reprezentacije pozvao veznjaka Luku Sučića koji je debitirao za Vatrene prošloga mjeseca protiv Slovačke.

Hrvatska u završnicu natjecanja u skupini H ulazi s dva boda zaostatka za prvoplasiranom Rusijom te s dvije pobjede protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga) može osigurati direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.