mora otići

Zna se tko će glavom platiti europski neuspjeh pariških bogataša!

07.03.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon poraza od Reala i ispadanja iz Lige prvaka ovog utorka izgledi da Unai Emery i sljedeće sezone vodi PSG gotovo su nikakvi...

Španjolski 46-godišnji stručnjak možda je odlično vodio Sevillu u prošlosti s kojom je triput osvojio Europsku ligu, ali na čelu PSG-a nije se uspio snaći.

  • +4
Liga prvaka, osmina finala: PSG - Real M. Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

Prošle sezone sa skupocjenim paškim zvijezdama uspjelo mu je nemoguće: ostati bez naslova prvaka Francuske koji mu je preoteo Monaco, a jednako bolno bilo je i ispadanje iz Lige prvaka nakon 4:0 pobjede protiv Barcelone u prvoj utakmici osmine finala.

Ovog ljeta katarski vlasnici PSG-a podarili su Emeryju vrijedna pojačanja, Neymara i Mbappea u čije su transfere uložili 400 milijuna eura, no od osvajanja Lige prvaka ponovo neće biti ništa.

PSG je izgledao taktički nemoćno protiv Reala ovog utorka i zasluženo ispao s ukupnih 5:2, a nakon novog velikog neuspjeha izgledi da Emery vodi klub i sljedeće sezone gotovo su nikakvi, čega je i sam svjestan.

'Siguran sam da će jednog dana PSG osvojiti Ligu prvaka. Pariški navijači će dočekati taj dan,' uvjeren je Unai Emery, no teško da će i on dočekati taj dan na klupi bogatog kluba.

'Izgubiti od Reala nije razočaranje, ali ispadanje u osmini finala jest. Ključna je bila prva utakmica u kojoj smo sve kontrolirali 80 minuta i onda izgubili,' zaključio je španjolski stručnjak kojem preostaje do kraja sezone pokupiti sve trofeje koji se nude u Francuskoj, a onda potražiti novi angažman...