uzvrat u rimu

Znakovita Modrićeva izjava: je li otkrio koga vidi u finalu?

02.05.2018 u 16:38

Bionic
Reading

Nakon remija 2:2 u Madridu s Bayernom, madridski Real plasirao se po treći put uzastopce u finale Lige prvaka. A tamo će igrati protiv boljeg iz ogleda Rome i Liverpoola

Madridski Real svoj je posao odradio i može se u miru prepustiti uzvartnom ogledu Rome i Liverpoola, a nakon kojeg će dozanti s kime će se boriti za treći uzastopni naslov u najelitnijem svjetskom klupskom natjecanju.

Podsjetimo, Liverpool je u prvoj utakmici na svom Anfiledu slavio 5.2, s time da je do 81. minute imao gotovo nedostižnih 5.0.

  • +8
Liverpool - Roma, 1. utakmica polufinala Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Ipak, Džeko i Perotti vratili su nadu Rimljanima te se večeras na Olimpicu očekuje novo čudo.

A uparvo na njega aludirao je i naš Luka Modrić, podsjetivši da je Roma nadoknadila tri gola minusa u četvrtfinalnom okršaju s Barcelonom.

'U nogometu nikad ne znate, vidjeli smo što je Roma napravila Barceloni', rekao je Modrić, ali i na taj način možda i otkrio koga bi rađe u finalu 26. svibnja u Kijevu.

Jer dojam je da bi Englezi ipak bili opasniji suparnik Realu.

Međutim, do raspleta ćemo se morati srpiti, ali zasad je jasno samo da je u Rimu danas opsadno stanje. Pet tisuća Liverpoolovih navijača ordinira ulicama glavnog talijanksog grada, a sjećamo se kako je prošlog tjedna jedan navijač 'redsa' teško ozlijeđen nakon brutalnog iživljavanja rimskih huligana.

U želji da primire strasti, igrači Rome odjenuli su najice s natpisom Forza Sean, u čast na spomenutog Irca, Seana Coxa, koji se još uvijek nalazi u bolnici s teškim ozljedama glave.