IMA SE, MOŽE SE

150 kvadratnih metara podruma pretvoreno u nastambu iz Skyrima

10.06.2015 u 06:57

Bionic
Reading

Sljedeći put kada pomislite kako ste svoju sobu uštimali da vas podsjeća na omiljenu videoigru, samo se sjetite ovog lika i slobodno umrite od zavisti

Što se desi kada crtač stripova zgrabi priliku i odluči investirati 50.000 dolara u podrum inspiriran videoigrama? Pa podrum koji izgleda kao da je ispao iz Skyrima. Da se razumijemo, Tyler Kirkham nije mislio samo dekorirati zidove već pretvoriti čitavu etažu u interijer iz popularnog Bethesdinog RPG-a.

Konkretno, 140 kvadratnih metara podruma od sada ima skriveni ormar s pravim viteškim oklopom, zidove prekrivene autentičnim ikonama i štitovima te površine koje izgledaju kao da su istesane iz drva.


'Htio sam napraviti nešto zabavno s podrumom, a jednostavno obožavam svijet fantastike koji postoji u Elder Scrollsima. Kada ste ondje, imate vrlo jedinstveno osjećaj, kao da ste u potpuno drugoj kući, kaže Kyrkham.


Da, rekli bismo da je u pravu, uzmemo li u obzir da u sklopu podruma postoji kupaonica niz čije zidove teče umjetni slap, prostor za biljar te tajni ulaz kroz još tajnija vrata.


Sve što na kraju možemo reći je da smo sretni da Kirkham svoj podrum nije napravio inspiriran prvim Diablom.

izvor: Escapist