XBOX 360 I PLAYSTATION 4

Black Ops 3 dolazi i na starije konzole

12.06.2015 u 09:20

Bionic
Reading

Imate PlayStation 3 ili Xbox 360, a igra vam se Black Ops 3? Ne brinite jer Activision i Treyarch misle na vas

Znajući kako ekskluzivitet ili elitizam, barem po pitanju zarade, nikad nije predobra stvar, Activision je odlučio ući u susret ekipi koja još nija nadogradila svoje PlayStatione 3 u nešto novije četvorke. Nadolazeći Call of Duty: Black Ops 3 definitivno ima potencijala da oduševi i vlasnike starijih konzola, a inačice za PlayStation 3 i Xbox 360 bit će dostupne u isto vrijeme kao i njihova napredna braća.

Razlog ovog dobročinstva, pretpostavili ste, leži u isplativosti izrade verzija za starije konzole. Activision, naime, planira ovaj nastavak čuvene pucačke franšize reklamirati i prodavati više nego ijedan nastavak dosad, a dostupnost igre na čim većem broju platformi to će mu itekako olakšati.

Prvi 'gameplay' foršpan za Call of Duty: Black Ops 3



Premda se tematski radi o igri dosta sličnoj nedavno izdanom Advanced Warfareu, Treyarch tvrdi kako će igra biti drukčija, dinamičnija i daleko pristupačnija.

Više informacija o igri, kao i novitetima koji dolaze s njom dobit ćemo na ovogodišnjem (prilično skorašnjem) Electronic Entertaniment Expou