NOVI GAMEPLAY VIDEO!

Dark Souls 3 poprilično podsjeća na Bloodborne

05.02.2016 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon izdavanja kratkog videa u kojemu je moguće vidjeti igru u akciji From je privukao pažnju mnogih igrača koji su od Dark Soulsa 3 očekivali nešto malo drukčije

Serijal Dark Souls karakteriziraju komplicirane kontrole, specifična atmosfera, velika sloboda pri kreaciji likova, kao i bitke s bossovima koje znaju potrajati dulje od pola sata. Posljednji novitet koji igra donosi demonstriran je u kratkom isječku sa streama koji je emitirao jedan od dizajnera iz From Softwarea.

U njemu je prikazan revampani sustav borbe koji se više oslanja na izmicanje i manevre, nego na blokiranje i kontranapade. Ovo je, ako pratite Fromove videoigre, nešto što više podsjeća na prošle godine izašli Bloodborne, negoli na igru koja pripada serijalu Souls.

Čak je i čuveni backstab postao poprilično sličan onome iz Bloodbornea jer je, sudeći prema trenutnom stanju igre, i grafika donekle bloodborneovska. Pritom, naime, ne mislimo na engine, već na stil koji zapanjujuće podsjeća na Yharnam, grad kroz koji ste prošle godine kročili kao lovac na čudovišta.

Uostalom, pogledajte isječak sa streama, pa procijenite sami.

Dark Souls 3 Livestream Thief Gameplay Mirror

Dark Souls 3 zaigrat ćemo na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju, a trebao bi izaći 12. travnja.