BATTLE CHASERS: NIGHTWAR

Ekipa koja nam je donijela Darksiderse radi na novoj igri!

09.09.2015 u 14:05

Bionic
Reading

Ako ste se zaljubili u kultni serijal Darksiders, a igraju vam se japanski RPG-i, ova vijest mogla bi vas jako obradovati!

Mali nezavisni tim pod imenom Airship Syndicate nedavno je pokrenuo kampanju na Kickstarteru kojom traže vašu pomoć kako bi financirali japanski RPG pod imenom Battle Chasers: Nightwar. Glavni razlog zbog kojeg biste trebali obratiti pažnju na ovu igru činjenica je da većina ljudi iz tima, uključujući glavnog umjetnika Joea Madueiru, stoji iza ugašenog serijala DarkSiders!

Autentični umjetnički stil koji je obilježio poznati 'zeldoliku' akcijsku avanturu prisutan je i u Battle Chasersima, s time da oni (kao što smo spomenuli) spadaju u 'rogueliki' JRPG žanr.

Battle Chasersi su inače inspirirani istoimenim stripom te predstavljaju tek početak dugovječnog serijala videoigara koji bi trebao početi igrom o kojoj upravo čitate. Jedino što im nedostaje je 500.000 dolara

Sudeći prema stanju kampanje koja je pokrenuta ovog ponedjeljka, to ne bi trebao biti problem. Battle Chasersi su do danas sakupili više od 260.000 dolara.

Za više informacija o igri posjetite njenu službenu stranicu na Kickstarteru.