ŠOKANTNO, ZAR NE?

Foršpan za DoA: Extreme je s razlogom najgledaniji

06.01.2016 u 09:04

Bionic
Reading

Iako njegovi japanski autori tvrde da igru nema smisla izdavati na stranom tržištu, rezultati s Youtubea prikazuju sasvim drukčiju sliku

Razlog zbog kojeg ljudi iz Tecmoa ne vjeruju da DoA: Extreme ima budućnost na Zapadu temeljen je na, citiramo, poslovnim projekcijama. Realna slika situacije dijelom je prikazana pomoću razine gledanosti na Youtubeu, na kojem foršpan s oskudno odjevenim heroinama trenutno slovi za najgledaniji Tecmov videomaterijal - ikad

Ova igra je, naime, nadmašila čak i foršpan za popularne Zelda: Hyrune Warriorse, naslov koji je već dulje vrijeme dostupan na zapadnom tržištu.

Zanimljiva stvar vezana uz foršpan za Dead or Alive je ta što se inicijalno emitirao na Tecmovom streamu, što znači da službeni video na Youtubeu neko vrijeme nije ni postojao. Ovo znači da je velik broj korisnika isječak iz streama objavio na svojim gejmingu posvećenim kanalima, što je jamačno utjecalo na nešto smanjen broj pregleda službenog foršpana iz Tecmoa.

Bez pretjeranog okolišanja, recimo samo da je očita bojazan autora kako će trend glasnih SJW-ova upropastiti potencijal igre na zapadnom tržištu glavni razlog zbog kojeg novi DoA, realno, na njemu neće izaći. Ako nemate ideju zbog čega ovo pišemo, samo još jednom (ili dvaput) pogledajte foršpan.

DEAD OR ALIVE Xtreme 3 trailer

više: Dualshockers