REKORD

Japanski gejmer probio tisućiti level na Steamu

04.07.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Računi na popularnom online dućanu videoigara imaju levele. Svjetski šampion u sakupljenim igrama je japanac pod pseudonimom PalmDesert koji je nedavno prešišao tisućiti level na Steamu

Ako mislite da se radi o osobi koja se ovim bizarnim pothvatom hvali odnedavno, prevarili ste se. PalmDesert ima najviši nivo na Steamu još od pokretanja sustava levelanja 2013. godine.

Tisućiti level jednako je rijedak koliko i bizaran, s obzirom na to da se njime mogu ponositi iznimno rijetki posjetitelji dućana. Konkretno, najbliži 'konkurent' PalmDeserta tek je dosegao 1041. level, dok glavni lik ove priče prednjači s levelom 1049.

Leveli na Steamu sakupljaju se kupovinom i igranjem videoigara, razmjenom znački te sudjelovanjem u posebnim događajima. PalmDesert bez sumnje uživa u kupnji novih naslova, s obzirom da ih u kolekciji ima 7841. Također, čini se da doista obožava igrati RockSmith.

Jedini izazov je zamisliti na što liči PalmDesertov život, s obzirom da za sakupljanje i igranje tolikog broja igara vjerojatno treba izbaciti neke nebitne dijelove dnevne rutine poput, preptostavljamo, spavanja.