K'O GROM IZ VEDRA NEBA

Killer Instinct i Gears of War: Ultimate Edition stižu na Windows 10

18.06.2015 u 06:49

Bionic
Reading

Microsoft je objavio da poznate borilačke igre Killer Instinct i Gears of War: Ultimate Edition uskoro dolaze i na PC računala... konkretno - na Windowse 10

Uoči donekle dosadnog PC Gaming Showa na E3-ju, pokazala se pokoja igra doista vrijedna pažnje. Jedna od njih je i iznenađenje u vidu dolaska Killer Instincta i Gears of War: Ultimate Editiona na PC računala, odnosno na Windowse 10. To je dosta interesantna novost, uzmemo li u obzir da se radi o ekskluzivama za Xbox konzolu.

Phil Spencer, Xboxov šef, istaknuo je da će Killer Instinct biti moguće igrati na PC-u, pa na konzoli, pa opet na PC-u. To, čini se, potvrđuje da će igra imati istu stvar kao i nadolazeći Street Fighter, a to je cross-play.

Gears of War Ultimate Edition trailer


Killer Instinct izašao je paralelno s Xboxom One kao free to play naslov. U njemu ste ili mogli igrati samo s trenutno besplatnim likovima ili ih trajno otključavati mikrotransakcijama. Sve nam se čini kako PC verzija igre neće previše odstupati od ove formule.

Ekskluzivitet za Xbox One i Windows 10 platformu dijelom otkriva Microsoftove planove, a to je da čim veći broj korisnika potakne da nadograde svoj sustav Windows na nadolazeću 'najnoviju' inačicu.