DRAMA SE NASTAVLJA

Konami prekinuo rad na Silent Hills!

27.04.2015 u 14:18

Bionic
Reading

Kako stvari stoje, sve je izvjesnije kako novi nastavak Silent Hilla vjerojatno nikad nećemo vidjeti

Stižu tužne vijesti iz japanskog Konamija. Firma je na službenim stranicama, naime, objavila kako P. T. odnosno najava Silent Hillsa uskoro više neće biti dostupna za download. Odlazak s PSN-a trebao bi se desiti 29. travnja, što otprilike znači da ako se već niste usrali od straha kad vas baba s iskopanim okom krene daviti, učinite to prije nego što igra postane nedostupna.

Reakcije javnosti na sve izgledniji prekid rada na novim Silent Hillsima očekivano je - užasan. Čak i suautor Gillermo del Toro kaže kako mu je žao zašto će igra otići u zaborav.

E, sad - ako je vjerovati medijima, ovo bi mogao biti kraj rada na jednoj iznimno zanimljivoj igri. Međutim, uzmemo li u obzir kako je Hideo Kojima, autor igre, sklon zbunjivanju javnosti te kako se nadolazeći MGS 5: Phantom Pain vjerojatno reklamira javnim nastupom koji uključuje ni više ni manje nego talijanskog neurokirurga koji tvrdi kako može transplantirati ljudsku glavu, doista bi ove informacije uzeli s malim zrncem soli.

Silent Hills foršpan

dodatak:
Čini se kako je projekt doista priveden kraju. Konami je prije nekoliko sati službeno potvrdio kako Silent Hills doista nikad neće izaći. Ugovor s Normanom Reedusom je prekinut, Del Toro je potvrdio, a Konami potpisao. Silent Hills, jedna od najzanimljivijih nadolazećih horor igara neće izaći - nikada.

Konami, zaista?