INSPIRIRANO DIABLOM

Monk, Butcher i King Leoric dolaze u Heroes of The Storm

21.06.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Blizzardova brzo rastuća moba Heroes of The Storm uskoro dobiva uzbudljivu Diablom inspiriranu ekspanziju koja ujedno najavljuje iznimno 'tematiziranu' budućnost igre

Uoči skorašnjeg dolaska mini-ekspanzije za Heroes of The Storm miroljubivog imena The Eternal Conflict, Blizzard je upregnuo snage tima odgovornog za igru (i to je nešto) te u popis heroja dodao dva ikonička lika iz Diablo franšize.

Tako će igrači moći osim nedavno najavljenog Butchera, zaigrati još dva uzbudljiva lika - Monka i Skeleton Kinga, također poznatog kao King Leoric.

Ovaj tematski paket samo je prva od ekspanzija za rapidno rastuću 'casual' mobu. Ako se Blizzard potrudi i kroz sljedećih par mjeseci izda još nekoliko tematskih borilišta iz impresivnog fonda uspješnih franšiza te ih upari s nekoliko likova iz dotičnih igara, ova moba mogla bi postati još bolja nego što trenutno jest.

Monka je moguće igrati kao podršku i kao ubojicu, što je impresivna stvar, uzmemo li u obzir kako igra obično klasificira likove prema osnovnoj funkciji koja je navedena u samom izborniku heroja. King Leoric ima jako zanimljiv koncept. Radi se o tenku koji nikad ne može umrijeti. Kada pretrpi štetu koja bi ga ubila, on postaje duh koji svim svojim napadima usporava protivnike, premda im ne nanosi štetu. Nakon vremena potrebnog za vraćanje u život, on samo poprimi tjelesnu formu i nastavi s borbom. Da, dobro ste pročitali - Heroes of The Storm dobio je prvog besmrtnog lika.

HoTS: Eternal Conflict E3 Foršpan

A ako je vjerovati mojoj prosudbi, radi se o iznimnom naslovu koji samo treba dodatno ispolirati, izbalansirati i maaalo pojeftiniti. Onda bi bio maltene jedna od najboljih moba na tržištu.

Heroes of The Storm: Eternal Conflict donosi nove likove i novu pakleno-rajsku mapu, a trebao bi izaći 'uskoro'.