POVRATAK KULTNOG SERIJALA

Najnoviji Harvest Moon sletio je na iOS

19.01.2016 u 14:54

Bionic
Reading

Premda se radi o igri čiji se žanr najlakše može opisati kao niša, činjenica je da mobilni Harvest Moon plijeni pažnju svih ljubitelja neobičnog serijala koji spaja simulaciju gospodarstva i računalni RPG

Natsume je očigledno svjestan činjenice da mora pratiti trendove u modernom gejmingu, a Harvest Moon: Seeds of Memories, na oduševljenje mnogobrojnih ljubitelja izvornog serijala, vraća se gameplay elementima koje smo upoznali prije Harvestovog izleta u žanr logičkih igara.

Podsjetimo, zadnji nastavak serije pod imenom Harvest Moon: Frentic Farming bio je puzzler koji je zbog nejasnih razloga odlučio ciljati kompletno novu skupinu igrača. Unatoč osrednjim ocjenama i relativno dobroj prodaji, autori su se odlučili vratiti u malo 'poznatije' područje.

Naime, Harvest Moon: Seeds of Memories je punokrvna premium igra bez ikakve naznake mikrotransakcija, napravljena kako bi koristila sve prednosti mobilnih platformi. Jedini problemčić je, možda, njena cijena koja u App Storeu iznosi 9,99 američkih dolara

Harvest Moon: Seeds of Memories trailer

Ovo, sigurni smo, neće obeshrabriti ekipu koja je na punokrvni nastavak farmerskog RPG-a čekala već dugo vremena.

Vlasnici PC-ja i Wii U-a moći će zaigrati Seeds of Memories  krajem godine. Verzija za Android, premda nema datum izlaska, također je u izradi.