olakšavaju svakodnevni rad

Nova Acerova Copilot+ prijenosna računala s AI-jem omogućuju vam da radite efikasno i izgledate sjajno na videopozivima

13.09.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Acerova nova prijenosna računala Swift 14 AI, Swift go 14 AI i Swift 16 AI krasi moderan i elegantan dizajn, a obiluju AI značajkama koje olakšavaju svakodnevni rad – uključujući alate za videokonferencije PurifiedView™ i PurifiedVoice™ zahvaljujući kojima ćete na Teams sastancima i izgledati i zvučati zaista odlično

Acer od sada nudi više novih modela Copilot+ prijenosnih računala zasnovanih na najnovijim Intelovim i AMD-ovim procesorima koji su prošli tjedan predstavljeni javnosti na sajmu IFA u Berlinu.

Nove linije prijenosnih računala mogu se jednostavno otvoriti jednom rukom zahvaljujući naprednoj konstrukciji i glatkim šarkama od 180 stupnjeva. Osim toga, se lako nose u ruci ili u torbi za knjige zahvaljujući tankom i laganom dizajnu.

Swift 14 AI i Swift 16 AI sada su zasnovani na novim procesorima Intel® Core™ Ultra (Series 2). dok model Swift 14 AI dolazi još i s novim procesorima serije AMD Ryzen™ AI 300 s AMD XDNA™ 2 arhitekturom, jednako kao i novopredstavljeni Swift Go 14 AI.

Prijenosnici dolaze s 14-inčnim (Swift 14 AI i Swift Go 14 AI) odnosno 16-inčnim (Swift 16 AI) OLED zaslonima s briljantnom preciznošću prikaza boja, a na izbor vam stoje rezolucije od 2K odnosno 3K, kao i opcija IPS zaslona osjetljivog na dodir kod pojedinih modela.

Novi modeli Acer Swift donose najbolju AI izvedbu u klasi za ubrzavanje AI radnih opterećenja. Kao rezultat toga, nova prijenosna računala mogu lakoćom ubrzati generativne AI zadatke i kreacije i koristiti AI da bi povećali efikasnost kojom radite ili ih koristite za učenje ili igru.

Svi modeli imaju namjensku tipku AcerSense za pristup jednim dodirom korisnim AI značajkama. Acer LiveArt omogućuje brzo retuširanje slika uključujući uklanjanje pozadine i neželjenih objekata, Acer Assist pomaže u pretraživanju i izradi sažetaka privatno učitanih dokumenata bez uploada u cloud kada je sigurnost najvažnija te pruža pomoć pri rješavanju problema povezanih s računalom. Konferencijski alati pojačani umjetnom inteligencijom uključuju AcerPurifiedView™ 2.0 i Acer PurifiedVoice™ 2.0 koji nadopunjuju 1440p QHD IR web kameru i trostruke mikrofone i omogućuju vam da na videokonferencijama zaista izgledate i zvučite najbolje što je moguće.

Alat Cocreator pomaže vam da oživite svoje ideje uzimajući opise i generirajući nove slike u gotovo stvarnom vremenu. Live Captions može prevesti izgovorene riječi sa 44 jezika i prikazati titlove engleskog govora u stvarnom vremenu, bilo da se radi o video zapisu uživo, filmskom dijalogu ili YouTube isječku. Windows Studio Effects dolazi sa značajkama pojačanim umjetnom inteligencijom kao što su zamućenje pozadine, kontakt očima, automatsko kadriranje, portretno svjetlo i kreativni filtri. Copilot, svakodnevni AI suputnik, dostupan vam je jednim pritiskom namjenske tipke Copilot na ovim računalima.

Dodatna Copilot+ PC AI iskustva bit će dostupna na Swift uređajima kroz besplatna ažuriranja koja dolaze ove godine i koja će donijeti razne nove funkcije pogonjene umjetnom inteligencijom.

Ova prijenosna računala štite digitalnu imovinu korisnika tehnologijom Acer User Sensing, koja omogućuje senzoru blizine uz web kameru da otkrije prisutnost korisnika, automatski zaključa zaslon kada se korisnik udalji i probudi uređaj kada se korisnik vrati.

Nova računala bit će kod trgovaca dostupna već od ovog mjeseca, s preporučenim cijenama koje počinju od 999 eura za model Swift Go 14 AI.