ISPROBAJTE JE DANAS

Nova mapa za Overwatch odaje posvetu Dark Soulsu

24.08.2016 u 10:18

Bionic
Reading

Najnovija mapa za popularnu pucačinu Overwatch sve je bliža izlasku, a njezini autori napravili su i posvetu jednoj od najpopularnijih akcijskih avantura za konzole

Skrivena referenca na Dark Souls nalazi se unutar dvorca. U sobi nasuprot ulazu moguće je pronaći logorsku vatru kroz koju je proboden mač. Ovo je očigledna posveta poznatom sustavu čuvanja pozicije iz From Softwareova ultrateškog serijala Dark Souls.

Eichenwalde, najnovija mapa za Overwatch najavljena je na nedavno proteklom sajmu Gamescom te je već danas dostupna za testiranje. Kako biste je zaigrali, sve što trebate napraviti je na izboru regije unutar battle.neta izabrati 'PTR: Overwatch'.

Nakon ovog ćete morati skinuti klijent za PTR koji teži nekoliko gigabajta, instalirati ga i nakon toga možete krenuti u testiranje. Službeni datum izlaska mape Eschewalde trebao bi biti negdje tijekom rujna - zajedno s početkom nove kompetitivne sezone.

Overwatch možete zaigrati na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju. Ako ne znate o čemu se radi, bacite pogled na našu videorecenziju.