PROCURILE FOTOGRAFIJE

Nove Samsungove bežične slušalice mogle bi izgledati pomalo neobično

10.04.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Čini se kako bi Galaxy Bean mogle podržavati automatsku repordukciju i zaustavljanje iste kad ih korisnik stavi u uho i izvadi iz njega

Njemački Winfuture objavio je fotografije koje daju naslutiti kako bi iduća generacija Samsungovih bežičnih slušalica Galaxy Buds mogla poprimiti jedinstven oblik nalik zrnu graha, kako bi što udobnije se smjestile u uhu. Te bi slušalice bile kraće od 2,5 centimetra i oblikom bi pratile prirodno zakrivljenje uha.

Za razliku od Appleovih slušalica AirPods koje koriste dizajn s drškama umjesto kabela, Galaxy Buds su više tradicionalnog pristupa koji bolje blokira buku iz okoliša, ali nije podjednako ugodan pri duljem nošenju.

ljudska psihologija

Devet neobičnih kvaliteta posjeduju samo inteligentni ljudi. Jeste li i vi među njima?

Pogledaj galeriju

Novi dizajn iduće generacije bežičnih slušalica odustao bi od tog rješenja u korist dizajna koji projicira zvuk u uho iz vanjskog kanala bez dubinskog silicijskog pečata koji može izazvati neugodu u uhu. Mogući nedostatak bio bi izostanak odgovarajućeg pečata, zbog čega bi u uho prodiralo više ambijentalne buke.

Kodno ime novih bežičnih slušalica navodno je Bean (grah). Prikazane su s kontaktima za bežično punjenje u kućištu s baterijom. U njima su dva zvučnika i vanjski kanal.

Čini se kako su opremljene senzorima pomoću kojih mogu odrediti kad su smještene u uho, što znači kako bi mogle podržavati automatsku repordukciju i zaustavljanje iste kad ih korisnik stavi u uho i izvadi iz njega.

Također navodno imaju i ugrađeni mikrofon za telefonske razgovore, kao i propuštanje minimalne razine ambijentalne buke kako bi ih bilo sigurno koristiti.

Slušalice Galaxy Bean trenutno su, navodno, u prvoj fazi testiranja nakon što je razvoj uvelike završen. Moguće je kako će biti predstavljene s pametnim telefonom Galaxy S20, piše Slash Gear.