MIRKO, PAZI TITAN

Ovako će izgledati co-op u novom Call of Dutyju

26.09.2014 u 14:15

Bionic
Reading

Activision je objavio novi trailer za Advanced Warfare koji s vremenom izgleda sve impresivnije

Call of Duty: Advanced Warfare samo što nije. Na tržištu će se, podsjećamo, pojaviti 4. studenog ove godine i to na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama. Na njemu rade čak tri studija – Sledgehammer Games koji razvijaju next-gen verzije, High Moon Studios koji će se pobrinuti za portanje na last-gen konzole te legendarni Raven Software koji radi na multiplayeru.

U najnovijem nam je pak traileru Activision odlučio pokazati kako će izgledati co-op. U to se možemo uvjeriti nakon nekoliko scena iz singleplayera i multiplayera. Tu je opet i Kevin Spacey, a igra vizualno izgleda zaista fantastično. Nije ni čudo, u pitanju je nakon mnogo godina napokon novi engine.

Call of Duty: Advanced Warfare co-op mulitplayer

Radnja igre smještena je u 2054. godinu. Teroristička organizacija KVA izvela je prvi globalni teroristički napad onesposobivši nuklearne reaktore najvećih zemalja svijeta. Sile tih zemalja nakon toga nisu bile u stanju uzvratiti udarac. Tu na scenu stupaju privatne vojne korporacije, a na čelu najveće od njih pod imenom 'Atlas' je i Jonathan Irons kojemu je stas i glas u igri posudio već spomenuti Kevin Spacey.

Još da igra ne izgleda kao Call of Duty-zirani Titanfall, bila bi taman kak' spada.