NA DOBAR NAČIN, NADAMO SE...

Redatelj Uncharteda 4: 'Ova igra će vas rasplakati'

03.03.2015 u 01:17

Bionic
Reading

Redatelj nadolazećeg Naugty Dogovog akcijskog spektakla Uncharted 4 u javnost je pustio ponešto informacija o igrinim animiranim sekvencama

Ekipa koja snima glasove za nadolazeći Uncharted 4: A Thief's End, scene iz igre odglumila je skoro fantastično, tvrdi igrin kreativni redatelj Neil Druckmann. U nedavnom je tweetu spomenuo kako će jedna od scena u igri natjerati suze na lica čak i najtvrdokornijih gejmera.


Iako ovo zvuči kao reklama za nadolazeću igru, i dalje se ne možemo oteti dojmu kako Naughty Dog možda i ne pretjeruje.  Još da su nam rekli o kakvoj je sceni riječ, mogli bismo procijeniti isplati li se uz nju cmizdriti ili ne. Da ne znamo bolje, mogla je sadržavati neotvorivu teglu kiselih krastavaca koje čak ni Drake ne može otvoriti.

Kad smo već kod glumaca, Troy Baker (koji glumi Nathanovog brata Troya) u javnost je pustio i simboličnu posvetu nedavno preminulom Leonardu Nimoyu - fotografiju na kojoj uz Nolana Northa (glumca iza Drakeovog glasa i kretnji) pokazuje prepoznatljivi vulkanski pozdrav.


Izvor: dualshockers