POČELO JAVNO FINANCIRANJE

Slightly Mad najavio Project Cars 2

24.06.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Ako volite autosportove i vozačke simulacije, a fale vam novi naslovi, imate sreće jer Slightly Mad već radi na drugom Project Carsu

Iako u prvom nastavku Project Carsa uživamo tek nešto više od mjesec dana, Slightly Mad Studios ne planira stati. Naime, na World of Mass Developmentu već se pojavio njihov novi projekt, a njegovo ime je (dramatična pauza) Project Cars 2. Da, izgleda da su momci i djevojke iz britanskog studija očigledno sigurni u potencijal ovog serijala te da su odlučili krenuti s javnim financiranjem.

Ovaj iznimno ambiciozni projekt imat će vjerojatno najveću kolekciju staza ikad viđenu. Slightly Mad obećava pedeset lokacija i preko dvije stotine staza, uključujući one na makadamu, blatu, snijegu i voluharicama. Svaka od staza imat će dinamičko generiranje vremenskih prilika i doba dana.

Project Cars 2 trebao bi imati osam različitih automobilističkih disciplina, uključujući Rallycross, Hillclimb i Touge. A auti? Pa najavljeno je preko dvije stotine vozila u preko četrdeset različitih klasa. Ovo, naravno, uključuje do sad neviđene konceptne modele.

Igra će također imati co-op karijeru, kao i dubok i vrlo sofistircrani multiplayer. Nadamo se samo da neće biti 'čudan' kao onaj u jedinici s kojim smo se hrvali neposredno nakon izlaska igre.

Project Cars 2 najavljen je za PC, Xbox One, PlayStation 4 i Steam OS.