SAGA SE NASTAVLJA

Sljedeći Assassin Creed stiže i u - Egipat

07.01.2016 u 07:31

Bionic
Reading

Nakon Pariza i Londona u posljednja dva nastavka slavna franšiza ovoga puta ide malo istočnije – u zemlju piramida i faraona

Sve igre Assassin's Creed sada je već nemoguće pobrojati na prste obje ruke. To vjerojatno danas mogu napraviti samo najzagriženiji fanovi. Očekivano, sljedeći projekt u franšizi već je u razvoju, a glasine kažu da će biti smješten u Egipat, piše Eurogamer.

Spomenute glasine pojavile su se na 4chanu, a njih je za Kotaku potvrdilo nekoliko neovisnih izvora. Njih pet potvrdilo je da će igra zaista biti smještena u Egipat, troje njih tvrdi da će biti na tržištu 2017., a dvoje njih da je radni naziv projekta – Empire.


Igra će biti prequel serijala, a na tržištu se neće pojaviti 2016. jer će si Ubisoft uzeti malo više vremena s obzirom da su kritike pokopale zbrzani Unity.

Jedan od insajdera također tvrdi da Ubisoft razmišlja o trilogiji u kojoj bi protagonist nakon Egipta u dvije nadolazeće igre odlazio u Rim i Grčku.

Jedna od zanimljivijih informacija je također to da se Ubisoft uvelike ugledao na franšizu
The Witcher, i to ponajviše u smislu napredovanja likova i borbe, a na razvoju igre radi Ubisoftov tim u Bugarskoj koji je razvio hvaljeni Black Flag.

Iako će se igra pojaviti 2017., ove godine ipak ćemo moći zaigrati dva spin-offa
Assassin's Creed Chronicles smještena u Indiju i Rusiju, a pred Božić u kinima nas očekuje i film s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.