GAMES IN DEVELOPMENT

Stigao novitet na servisu Good Old Games

29.01.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Popularni dućan na mreži nedavno je pokrenuo posebnu sekciju posvećenu, kako bi se to reklo, nedovršenim naslovima

Igre koje su još u razvoju dosta su relativan pojam. Neke od njih nemoguće je igrati, dok drugima treba nešto dodatnog sadržaja, malo balansiranja i uljepšavanja. Potonje spadaju pod ono što od nedavno možete kupiti na GoG-u. Games in Development naslovi su koje nakon kupnje možete testirati i vratiti unutar dva tjedna ako vam se, naravno, ne svide.

Doprinos razvoju igre na koji smo navikli na sličnom Steamovom forumu ovdje ne postoji, premda GoG-ovci predlažu da za to posjetite službenu stranicu igre i forume.

Ukratko, ovaj dodatak Good Old Gamesovoj ponudi primamljiva je premisa, pogotovo s obzirom na to da nijedna igra u njihovoj ponudi nema DRM ili sličnu vrstu opstruktivne zaštite. Sve što trebate je platiti pokoji euro, downloadati igru i uživati. Ako vam se ne svidi, tu je uvijek povrat novca.

Trenutačna ponuda sačinjena je od svega pet naslova, no sigurni smo kako će se s vremenom povećavati. Za više informacija o programu, kao i odgovore na mnoga pitanja posjetite Good Old Games.com