TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo ponudu

10.06.2024 u 07:51

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Posjeduješ desetak godina radnog iskustva u IT-u? Sa strojnim učenjem si već neko vrijeme na ’ti’? Krasi te sposobnost strateškog promišljanja i vješt/a si u vođenju ljudi? Ako su tvoji odgovori potvrdni, pridruži se tvrtki Pontis Technology na radnom mjestu: Head of AI division (m/ž). Očekuju te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, budžet za edukacije, jasan plan razvoja karijere, prigodne nagrade, briga o tvom zdravlju… i koješta drugo! Javi im se čim prije, a najkasnije do 16. lipnja.

Samostalna si, sistematična i proaktivna osoba izraženih organizacijskih sposobnosti, spremna usvajati i dijeliti nova znanja te prihvaćati izazove? Pridruži se Erste & Steiermärkische Bank timu, na radnom mjestu Viši stručni suradnik u Službi strategije (ž/m/d). Na tvom Erste putovanju ti nude osobnog mentora i buddyja, ravnotežu privatnog i poslovnog života, dodatno veselje za posebne dane i prigodne nagrade, brigu o tvom zdravlju te korporativnu kulturu koja njeguje toleranciju i fleksibilnost. Vjeruj u sebe i javi im se do 15. lipnja.

Tvrtka Holosys, isporučitelj naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija, traži pojačanje na radnom mjestu: Projektni menadžer za isporuku rješenja (m/ž). Poželjno je 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, a nude ti konkurentna primanja, mogućnost napredovanja i usavršavanja, rad na međunarodnim projektima, naknadu za prijevoz i topli obrok, odlične kolege te niz drugih pogodnosti, a prijave primaju do 14. lipnja.

Callidus, tvrtka za digitalne transformacije, ponosno 'gradi mostove između fizičke i digitalne stvarnosti'. Kako bi nastavili sa svojom misijom, traže osobu koja će im se pridružiti u ulozi IT tehničara/inženjera podrške – Junior/Senior (m/ž). Nude ti kompetitivnu plaću, plaćene stručne edukacije, mogućnost razvoja tvoje karijere, rad s najmodernijim tehnologijama i prijateljsku atmosferu. Ako ti sve navedeno zvuči privlačno, pošalji im svoj životopis najkasnije do 13. lipnja.

Prijavi se za najslađi posao! LEDO Plus, najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj, zapošljava na poziciji: Business Analyst/ Developer (m/ž). ovo je prava odluka za tebe ako: želiš biti dio međunarodne kompanije, u kojoj ćeš imati priliku raditi u sjajnom okruženju i učiti od najboljih, voliš raditi u ugodnom i podržavajućem timu, želiš se educirati i usvajati nova znanja te voliš sladoled. Javi im se 19. lipnja i postani dio LEDO tima.